Szalai Ádám

Verstappen végzett az élen a két Ferrari előtt délután. 1611 A svájci bajnokságban harmadik helyen álló FC Basel labdarúgóklubjában folytatja pályafutását Szalai Ádám a magyar válogatott csapatkapitánya.


Adam Szalai Fifa 2014 World Cup Qualifying Matches Hungary Fifa 2014 World Cup Fifa Match

A csatár szombat este csereként beállva emlékezetes módon mutatkozott be a Baselben jelezve hogy mire számíthat tőle.

. A Mainz közlése szerint Szalai 2023 nyaráig írt alá Bázelben az eredetileg a. Szalai Ádám góllal mutatkozott be új együttesében a svájci labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő FC Baselben. Szalai Ádám két időszakban 2010 és 2013 között majd 2019-től összesen 146 tétmeccsen lépett pályára a német együttesben 28 alkalommal volt eredményes számolt be róla az M4sporthu.

A Mainznál 2010 és 2013 között majd 2019-től egészen mostanáig. Fordulójának szombati játéknapján rögtön gólt szerzett. Adam Szalai spielt ab sofort für den FCBasel1893.

Der ungarische Angreifer Ádám Szalai wechselt mit sofortiger Wirkung vom 1. A svájci Szuperliga 22. Szalai Ádám az FC Baselhez igazolt Fotó.

Szalai Ádám 12 évet töltött a Bundesligában a Mainz mellett a Schalke 04 a Hoffenheim és a Hannover színeiben 276 mérkőzést játszott a német élvonalban ezeken 54 gólt szerzett és 26 gólpasszt osztott ki. A 34 éves támadó eddigi csapata a német Bundesligában szereplő Mainz a hivatalos honlapján számolt be a csatár távozásáról. FSV Mainz 05 zum FC Basel.

Der 34-jährige Angreifer hat am Dienstagabend seinen Vertrag beim 1. Ádám Szalai 34 aus Ungarn FC Basel 1893 seit 2021 Mittelstürmer Marktwert. Danke für 146 Spiele als 05ER Ádám.

Hirdetés A 34 éves támadó eddigi egyesülete a. Még több friss hír. Kedd este robbant az átigazolási bomba Svájcban miszerint Szalai Ádám az FC Baselnél folytatja a pályafutását.

Percben ő szerezte a hazaiak második találatát. Szalai Ádám a becserélése után 20 perccel megszerezte első gólját új csapata a svájci FC Basel színeiben. Itt a második csapatban kapott lehetőséget.

A magyar válogatott fejsérülésből visszatérő 34 éves csapatkapitánya 2010-ben igazolt a Real Madrid Castillától Németországba ahol a Mainznál kezdett majd megfordult a Schalkénál a Hoffenheimnél és a Hannovernél is legutóbb 2019. A Mainz közlése szerint Szalai Ádám 2023 nyaráig írt alá Bázelben az eredetileg a mostani idény végéig szóló mainzi szerződését pedig felbontották. A svájci bajnokság harmadik helyen álló FC Basel labdarúgóklubjában folytatja pályafutását Szalai Ádám a magyar válogatott csapatkapitánya.

A stuttgarti évek után három szezont eltöltött a világhírű. Magyar válogatott labdarúg ó. Bár a bázeli csapat a hétvégén többek között az együttesben debütáló Szalai Ádám góljával 3-0-ra legyőzte a.

2010 óta ez az első alkalom hogy a magyar válogatott csatára és csapatkapitánya nem Németországban légióskodik majd. FSV Mainz 05 aufgelöst. Kirúgta Patrick Rahmen edzőt a magyar válogatott csatárát Szalai Ádámot foglalkoztató svájci FC Basel csapata.

Szalai Ádám 12 év alatt 276 mérkőzésen lépett pályára a német élvonalban ezeken a mérkőzéseken 54 gólt szerzett előbbi mutatót tekintve csak Dárdai Pál 286 előzi meg a magyarok közül míg a gólokat nézve első a vonatkozó magyar rangsorban. A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya Szalai Ádám az átigazolási időszak utolsó pillanataiban némileg váratlanul elhagyta a Mainzot és a svájci élvonal egyik legerősebb klubjához szerződött. Facebook megosztás Twitter megosztás Elküldöm emailben.

Szalai Ádám góllal mutatkozott be új együttesében a svájci labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő FC Baselben. A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya a héten igazolt a Bundesligában szereplő Mainzból a svájci élvonalban szereplő FC. Az FC Basel amely története során 19 alkalommal nyerte meg a svájci bajnokságot 2023 nyaráig szerződtette a 34 éves támadót.

Íme a magyar válogatott csapatkapitányának találata. Szalai Ádám góllal mutatkozott be új együttesében a svájci labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő FC Baselben. Mint arról beszámoltunk Szalai Ádám bemutatkozása tökéletesen sikerült új csapatánál a Baselnél.

A magyar válogatott 34 éves csapatkapitánya aki ezen a héten igazolt a német Bundesligában játszó Mainztól Bázelbe a szünetben állt be a sereghajtó Lausanne elleni szombati bajnokin. A magyar válogatott 34 éves csapatkapitánya - aki ezen a héten igazolt a német Bundesligában játszó Mainztól Bázelbe - a szünetben állt be a sereghajtó Lausanne elleni szombati bajnokin s a 65. A tanítani való fejes után azonban megsérült.

09121987 in Budapest Ungarn. Szalai Ádám a svájci FC Baselben folytatja pályafutását. Pályafutása nagy részét Németországban töltötte ahová 2004-ben szerződött először amikor nevelőklubja az Újpest FC megegyezett a VfB Stuttgart csapatával.

Das hat Mainz 05 in einer Pressemitteilung bestätigt. Szalai Ádám Budapest 1987.


People Photos Bayer 04 Leverkusen Arena Match


People Photos Tsg 1899 Hoffenheim Mainz Sports Jersey


Adam Szalai Entrenamiento Cantera


Adam Szalai Hd Wallpaper Download Football Wallpaper Hd Football Picture Hd Soccer Wallpapers Hd Football Pictures Soccer Players Football Wallpaper


Szalai Adam Bundesliga 1 1 Fsv Mainz 05 Football Players Sports Jersey Football


Hungarys Forward Adam Szalai Is Pictured Prior To The Friendly Match Picture Id176539163 695 1024 Football Sportsman Match


Szalai Adam Jersey Sports Jersey Sports


Euro 2016 Pictures And Photos Euro 2016 World Football Football Match


Pin On Bajnokaink


Pin On Current Squad


Pin On Current Squad


Szalai Adam Team Hungary Wrestling Football Sumo Wrestling


Pin On Szala


Pin Auf Szala


28 Adam Szalai Football Sports Running


Pin On Sport S Icons


Szalay Adam Football Players Football Wikipedia


Adam Szalai Usa Soccer Women Soccer Girl Problems Manchester United Soccer


Adam Szalai Of Hungary In 2019 Basketball Court Sports Hungary

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel